Nyerd meg a 10 db Lush húsvéti csomag egyikét!

Ahelyett, hogy agyoncsomagolt, csokitojás alakú kalóriabombákkal támadnád le családtagjaid és barátaid, idén inkább lepd meg őket a Lush limitált szériás, húsvéti fürdőtermékeivel! Ez sokkal barátságosabb húzás mind a derékbőség, mind a környezetvédelem szempontjából. 

A kvízünket helyesen kitöltők között 10 db Carrot Cone-t sorsolunk ki.

Beküldési határidő: 2015. 03. 31. éjfél
A nyerteseket 2015. 04. 01-én értesítjük. A nyereményeket a Lush juttatja el a GLS futárszolgálattal a nyertesek részére.

A csomag tartalma:

Golden Egg

Aranyszínben csillogó luxusfürdő ÉS fürdőbomba egyben, a Honey I Washed the Kids illatával! Kell ennél többet mondani?
Külső rétege luxusfürdőből készült, ezért amikor bedobod a kádba, először lesüllyed, majd amikor a fürdőgolyó-belső elkezd pezsegni, pazar mézes-karamellás illatot árasztva a felszínre emelkedik. Külsejének pompás csillogását a környezetbarát (műanyagmentes) csillám adja, mely a vizet gyönyörű aranysziporkákkal szórja tele.
A tojás külső rétege a kolumbiai San José Békeközösségből származó kakaóvajjal készül. Közvetlenül a Békeközösségtől vásároljuk a kakaóbabot, melyből azután Európában készítenek vajat. Fair trade, minősített bio termék, melynek különlegessége, hogy illatmentesített, így a kakaó természetes csokiillata nem uralkodik el az aranytojás illatkompozícióján. Ezt a kakaóvajat használjuk a Therapy és a Peace masszázstömbök készítéséhez is.

Carrot szappan

Ez a ragyogó és vidám, répa formájú szappan gyökeresen eltér minden mástól.

A bergamott és a szíciliai citrom szívvidító olajai gondoskodnak róla, hogy semmi ne zavarhassa meg a boldogságodat. A tömb közepében lévő nyuszi nem véletlenül ugrál örömében, hiszen ez a szappan is pálmaolajmentes alappal készül.

Bunch of Carrots

Ez a vidám répa csokor nem más, mint több alkalomra elegendő habfürdő. Mesés illata fesztiválhangulatot varázsol a fürdőszobába és garantáltan jó kedvvel szállsz ki a kádból! 

Bővebb információt és a kvíz kitöltéséhez szükséges adatokat itt találsz a termékekről!

Nyereményjáték szabályzatunkat itt találod.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A  játék lezárult. 

NYERTESEINK:

R. Juhász Judit
Vajgel Orsi
Janács Szilvia
Benkó Zsuzsanna
Szép Csilla
Nagy Tímea
Balázs Éva
Székely Ágnes
Marnye Tünde
Kesjárné Mészáros Annamária


Hozzászólások
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink