5 jó arcápoló, amelyre magadtól nem figyelnél fel

Diszkréten meghúzódnak az üzletek polcain: nem sikítanak róluk a reklámok, és kicsit sem feltűnő a csomagolásuk. De érdemes rájuk odafigyelni, mert egy a lényeg: tényleg hatásosak!

NIVEA VISAGE natural beauty bőrszépítő arcápoló
Megszokottan jó minőségű Nivea arckrém, de lényeges plusszokkal. Mert azon kívül, hogy mangótejet tartalmaz, amely pótolja a bőr nedvességét, valamint UVA/UVB szűrőt, van benne kasmír protein is. Márpedig ez a kasmír protein jótékonyan becsapja a vizslató tekintetet: mint egy finom fátyol, úgy terül szét a bőrön, és fényvisszaverő hatásának köszönhetően azonnal évekkel fiatalabbnak látszunk.
2499 Ft/50 ml
WELEDA IRIS hidratáló krém
Egyszerűen mesés: könnyű, azonnal felszívódik és teljesen bio alapanyagokból készül. Hatásának titka az íriszgyöker-kivonat, amely a bőr zsíros részein szabályozza a faggyúmirigyek működését, viszont a száraz részeken pótolja a vizet. A tudománynak még nem sikerült megoldania ezt a kombinált hatást, a természetnek már igen. 
3275 Ft/100 ml
BALEA BEAUTY EFFECT 24 órás bőrmegújító arckrém
Nem értjük, hogy lehetett ezt a remek krémet ilyen semmitmondó csomagolásban kihozni. Hiszen annyi minden van benne! Fitoösztrogén-tartalmú csillagfürt-kivonat, antioxidáns hatású kék lótuszvirág, és a bőrrák miatt egyre többet kutatott, DNS-védő vad szenna. És ha ennyi nem lenne elég, tartalmaz még E-vitamint, panthenolt és nem kevés hyaluronsavat, amelynek 1 molekulája 1000 vízmolekulát képes megkötni.
DR. CHEN szövetfátyol maszk szőlőkivonattal
Ennek a cégnek már a sima kollagénes szövetfátyol maszkját is szerettük. Szerencsére nem csalódtunk az új, szőlőkivonatosban sem: ezt is annyi anyaggal itatták át, hogy bőven jut belőle a dekoltázsra is. Alaposan hidratál, és mivel az összetevők között második helyen szerepel a magas C-vitamin tartalmú szőlőkivonat, nemcsak reklám-duma, hogy benne van. Tényleg bőven tartalmazza.
BIOFRESH levendulás arckrém
Kiváló minőségű natúrkozmetikum, csak a szerény csomagolása miatt ez nem látszik rajta. Ebbe az arckrémbe tettek többek közt nyugtató levendulavizet, értékes sheavajat, regeneráló makadámdió- és mandulaolajat, valamint high-tech biopeptideket, amelyek segítik a kollagénszintézist, késleltetik a bőr öregedését. Bulgáriában egy kicsi, profi csapat készíti, akik okosan kombinálják a természetes hatóanyagokat a modern kutatásokkal.
2190 Ft/50 ml
Hozzászólások
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink