1/2

Ahelyett, hogy agyoncsomagolt, csokitojás alakú kalóriabombákkal támadnád le családtagjaid és barátaid, idén inkább lepd meg őket a Lush limitált szériás, húsvéti fürdőtermékeivel! Ez sokkal barátságosabb húzás mind a derékbőség, mind a környezetvédelem szempontjából. 

Tovább

Fenséges, intenzív, de mégis természetes: ez az álomszép esti smink titka. Van egy jelentős különbség a nappali és az esti smink között. A legtöbb ember azt gondolja, hogy ha több rétegben viszi fel a napközben használt megszokott sminkjeit, akkor azok este is megállják a helyüket, de sajnos ez nem így van. A titok a világításban keresendő, mert a tompított esti fényeknél sokkal jobban mutatnak a gazdagon pigmentált színek.

Tovább

Egy jó smink ott kezdődik, hogy megszépíti az embert. Egy jó nappali smink pedig ott, hogy megszépíti az embert és gyorsan elkészíthető. A gyorsan elkészíthető mellett jó, ha közben természetesnek hat, de mégis látványosan előnyös és összhangban van a viselőjével, továbbá kibírja az egész napot és nem árt, ha követi a divatot is. Az első, amit tehetünk, hogy ezeknek megfeleljen a sminkünk az az, hogy minőségi termékeket választunk. 

Tovább

Az idén különösen hosszúra nyúlt nyárnak óhatatlanul vége, a kávézók jeges italait felváltották a forró fűszeres latték, kénytelenek voltunk ruhásszekrényünk mindent elnyelő mélyéről előbányászni a vastagabb holmikat és lélekben talán már a karácsonyra hangolódunk. A hűvösebb időjárással karöltve elérkezett a trendváltás időszaka: pár trükkel módosítva a sminkelési rutinunkon az idei őszi-téli szezonban is elragadóan nézhetünk ki. Az arc különböző részeire is találunk iránymutatásokat:

Tovább

Pazar anyagok, darázsderekú szoknyák, ceruzavonal, szexi hasíték, és még sorolhatnánk azokat az örökségeket, amelyeket Christian Dior hagyott ránk. És nem csak az ötvenes évek meghatározó divatdiktátora volt, hiszen újításaival időtállóvá alakította az haute couture-t.

Tovább
High-Care Nyílt Nap: október 8. (szombat) Próbáld ki a High-Care legújabb egyedülálló anti-aging kezelését az OXIGÉNION-terápiát! Most szuper akcióval várnak! Jelentkezz be telefonon vagy e-mailben egy High-Care Centerbe Stúdióba és jelezzd, hogy a Stahl.hu online olvasója vagy. Így megajándékoznak egy arckezeléssel, és egy 3000.-Ft értékű...
Tovább

A Lavera natúrkozmetikumok legnépszerűbb BASIS SENSITIVE termékcsaládja, most új köntösben, de a régi, bevált összetevőkkel jelentkezik. A mindennapos használatra szánt termékekkel a család minden tagjának kínálnak alternatívát, és amellett , hogy kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó kozmetikumokról van szó, az sem elhanyagolható szempont, hogy mindezen termékek kedvező áron vásárolhatóak meg.

Tovább
Schuster Lili

Ma már nem csak a címlaplányoknak lehet, retusálást követően, makulátlan bababőrük. A különböző árnyalatú, állagú és összetételű alapozóknak köszönhetően bárki csodaszép pofikával léphet ki az otthonából. Ám csak akkor, ha a helyes sminkelési technikát is elsajátítja a készítményekhez. Íme a recept, egy kis történelmi mesével fűszerezve. Második összeállításunk következik...

Tovább
Schuster Lili

Ma már nem csak a címlaplányoknak lehet, retusálást követően, makulátlan bababőrük. A különböző árnyalatú, állagú és összetételű alapozóknak köszönhetően bárki csodaszép pofikával léphet ki az otthonából. Ám csak akkor, ha a helyes sminkelési technikát is elsajátítja a készítményekhez. Íme a recept, egy kis történelmi mesével fűszerezve.

Tovább

A High-Care világújdonságot vezetett be a kozmetikában. Olyan méregtelenítési eljárást fejlesztett ki, amelynek hatására nemcsak megtisztul a szervezet hanem javul a bőr állapota, csökken a cellulit, a bőr sima, bársonyos és feszes lesz a testen, arcon egyaránt.

Tovább
1/2
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink