Problémamentes mosás

Ha a ti fiókotok mélyén is lapul olyan rózsaszínesre színeződött ruha, ami egykoron hófehér volt, akkor jól tudjátok, hogy egy kóbor piros holmi mire képes, ha összetalálkozik a fehérrel a mosógépben. Bosszantó tud lenni az is, ha egy idő után a fehér ruhák beszürkülnek, ha nem jön ki a folt, vagy hetekig kell gyűjteni az azonos színű ruhákat, hogy megteljen a mosógép. Hogy mindez többé ne fordulhasson elő, hogy ne kelljen aggódni a foltok és az összemosás következményei miatt, hogy a fehér ruhák sokáig fehérek, a színesek pedig hosszú-hosszú ideig élénk színűek maradhassanak, íme a hatékony és takarékos megoldás mindezekre a problémákra.

Folt hátán folt
Bármennyire is ügyelünk arra, hogy főzés közben ne legyen foltos a ruhánk, pár fránya folt biztos, hogy mindig a kötényen kívülre esik. Ha belegondolunk, több

különböző ruhadarab kerülhet így a koszosba. Nagyon bosszantó lehet, ha épp kedvenc színes ruhánkat érte egy folt és ha nincs más hasonló színű ruha a  szennyes tartóban, akár 1 hetet is kell várni rá, hogy újból felvehessük - hacsak nem főzés után egyből kimossuk kézzel. Ennek azonban kicsi az esélye, hiszen jóllakottan, tele pocakkal senkinek nincs kedve mosni.

Mit tegyünk a sok összegyűlt színes ruhával?
A megoldás a Színfogó®! Segítségével nem kell különválogatni a ruhákat, mert minden színes ruhát egyszerre moshatunk. A Színfogó®, mint egy mágnes megfogja és megköti a mosóvízben oldott festékanyagokat és szennyeződéseket. Működése a mágnesességen alapul: a kioldott szennyeződések és színanyagok negatív töltésűek, míg a Színfogó® pozitív, ezért magához vonzza, és a mosás során végig megköti őket. Mosás után a felfogott színanyag a kendőn látható™: nem a ruha lesz rózsaszínes vagy szürkés, hanem a kendő.

Nem csak a konyhában lehetünk „bio”-k
Becsületes háziasszony lévén mindenki igyekszik odafigyelni, hogy férje, gyermekei és unokái a legjobb minőségű - akár bio – alapanyagokból készült finom ételeket ehessenek, hogy minél egészségesebbek legyenek. Az egészség fenntartásához ételeink és a környezetünk is nagyban hozzájárul. Ha a mosás során kevesebb mosószert, vizet és energiát használunk fel, sokat tehetünk gyermekeink és környezetünk jövőjéért.
A környezetbarát Színfogó®-val mindezt megvalósíthatjuk. Sőt ma már 20-szor használható változatban is kapható a Színfogó®, így a mosás során még kevesebb hulladék keletkezik, a használt kendőt a 20. mosás után pedig portörlőként hasznosíthatjuk.

Foltokra is van megoldás
Mivel a Színfogó® nagy sikerrel debütált szerte Európában, kutatók kifejlesztették a Színfogó ® és Oxi folteltávolító tasakot, amely nemcsak a kioldott színeket fogja fel, hanem hatékonyan eltávolítja a foltokat a színes ruhákból akár már 30°C-on is.

Fehéret fehéren
Ki ne ismerné a szokásos jelenetet: vége az ünnepi vacsorának és a csodálatos fehér abroszunk úgy néz ki, mintha egy afrikai törzs által készített népművészeti alkotás lenne. Tele van különböző foltokkal, és sejtelmünk sincs, hogy fog ez újra úgy kinézni, mint a vacsora előtt. A Dylon Extra Fehérítő és Oxi folteltávolító tasak egyedülálló hármas hatással bír: már 30°C-on fehérít, eltávolítja a foltokat és meggátolja, hogy a fehér kelmék elszürküljenek.


Folyékony öblítő nélkül is van élet


A legújabb innováció a Színfogó®&Öblítő tasak. Az innovatív 2in1 tasak speciális technológiájának köszönhetően felfogja a mosás közben kioldódó színeket a benne lévő por pedig a vízben feloldódva fokozatosan bocsájtja ki különleges öblítő-formuláját, így friss illatot és természetes puhaságot kölcsönöz ruháknak. Sőt az öblítő tasak a ruhás szekrényben tárolva, illatosítóként is remekül használható. 3 elragadó illatban kapható: orchidea-vadrózsa, sárga írisz és kék óceán.

Értékes ruhadarabok…
Ha belegondolunk, hogy egy mosás során akár 100.000 Ft értékű ruhanemű is kerülhet a mosógépbe, akkor egy Színfogó®-ért a 60 Ft körüli ár igazán nem sok, hiszen sokkal nagyobb lehet a veszteség, ha a ruhák összefogják egymást.

Próbáld ki most, kérj ingyenes Színfogó® mintát: www.szinfogo.hu!

A színfogó termékeit követlenül meg tudod vásárolni a Stahldirekten.

Hozzászólások
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Miért aggódsz a legjobban mosás közben?
elkopnak
kifakulnak
összefogják egymást
elnyúlnak, összemennek
foltosak maradnak
Szavazok
Partnereink