Mitől lesz finom a kenyér?

(x)

A "sana" szó eredeti, latin jelentése gyógyítani. A több funkciós SanaSmart kenyérsütő megbízható segítség az otthoni egészséges és ízletes ételeket elkészítésében. Mert a jó kenyérhez nincs szükség adalékanyagokra, csak lisztre, sóra és vízre!

A finom kenyér lelke a megfelelő alapanyag, a gondos dagasztás, kelesztés valamint a megfelelő hőfokon történő sütés. Ez minden kenyérre igaz. Legyen az kovászos, paleo vagy sokmagvas barna kenyér. Ami fontos, hogy az alapanyagnak megfelelő hőfokon kelesszük és a kenyeret az alapanyag által megkívánt ideális hőmérsékleten süssük.

Ebben nagy segítség a Sana SMART Kenyérsütő, mert mind a kelesztés, mind a sütés fázisai külön-külön programozhatóak hőfok és időtartam igény alapján. Hiszen más kelesztési idő és hőfok szükséges a tökéletes kovászos kenyérnek, egy foszlós kalácsnak vagy egy rozslisztből készült kenyérnek. A SanaSmart kenyérsütő segítségével könnyedén készíthetünk házilag kovászt és kovászos kenyeret is.

Az egyprogramos kenyérsütőt választók hamar beleunnak a készülékükbe és néhány hét után már alig használják. A SanaSmart kenyérsütővel általában pont az ellenkezője a „gond”. A napi friss kenyér elkészítése mellett nagyszerű segítség joghurt sajt vagy lekvár készítéséhez is. A lépésenként programozhatóság lehetővé teszi, hogy új receptúrákat próbáljunk ki.

A Sana kenyérsütőket tartós használatra tervezték, ezért a készülékház és a sütőedény is rozsdamentes acélból készül, csakúgy, mint a két dagasztóhorog.

Részletes termékinformációért látogasson el honlapunkra www.smartbreadmaker.hu

 

Hozzászólások
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Miért aggódsz a legjobban mosás közben?
elkopnak
kifakulnak
összefogják egymást
elnyúlnak, összemennek
foltosak maradnak
Szavazok
Partnereink