1/3

Nem sokára kigyúlnak a karácsonyi fények, adventi koszorú, fahéj illat -készülünk az ünnepekre. Sokakban felmerül a kérdés, vajon mivel lepje meg szeretteit.
Manapság alegnagyobb ajándék az egészség. A tél beköszöntével pedig érdemes még jobban óvni ezt az értéket.Immunrendszerünk védelme sokban múlik a folyamatos és megfelelő mennyiségű vitamin és ásványianyag bevitelen. 

Tovább

A "sana" szó eredeti, latin jelentése gyógyítani. A több funkciós SanaSmart kenyérsütő megbízható segítség az otthoni egészséges és ízletes ételeket elkészítésében. Mert a jó kenyérhez nincs szükség adalékanyagokra, csak lisztre, sóra és vízre!

Tovább

Nyáron ajánlott kerülni a tömény, hosszú előkészítési munkálatokat igénylő nehéz ételeket, és az évszaknak megfelelően idényjellegű friss zöldségekből dolgozni, melyek pillanatok alatt elkészíthetőek.

Tovább

Míg régen a füstös bárok hódítottak, ma már egyre inkább megpróbáljuk kiszűrni a dohányszagot életünkből. Íme néhány tipp, mellyel elfedhetjük vagy akár teljesen semlegesíthetjük a lakásban a cigi szagát.

Tovább

Volt nekem egy Tantim. Apró, csöndes, mindig ápolt nénike volt, aki után maradt egy gyöngybetűkkel írott, Hasznos tudnivalók című kockás füzet.

Tovább
Simonfai Balázs

Mióta öregapánk, a homo erectus megszelídítette a tüzet, valószínűleg az emberi génbe van kódolva a pirománia. Gyújtogatni ugyanis bizonyos fokig mindenki szeret. Szerencsésebb esetben csak tábortüzet és gyertyát, esetleg húsokat, zöldségeket és különféle desszerteket.

Tovább

Jelentem: idén is itt az ideje, hogy ünnepi hangulatba hozzuk magunkat, dekoráljunk, gondoljuk ki a menüt, tanítsunk karácsonyi dalokat a gyerkőcöknek, mert november 27-ei vasárnappal megkezdődik az Advent, amely négy héten át, december 25-ét megelőző vasárnapig tart. Azért, hogy könnyebb legyen a visszaszámlálás, most belevetjük magunkat az adventi naptár készítés rejtelmeibe.

Tovább
Barotányi Zoltán

Ínycsiklandozó ízek és fenséges illatok - ez jut eszünkbe, ha meghalljuk a sütés szót, legyen bár vágyunk tárgya egy finom hússzelet vagy egy tepsi sütemény. Mindez nem véletlen: vegyi átalakulások sora vezet ahhoz, hogy meginduljon szánkban a nyálelválasztás. Sőt, a kémia ilyenkor az orrunknál fogva is vezet minket.

Tovább

Érdemes megfigyelni, hogy egyetlen nap alatt mennyi vegyszert fogunk kezünkbe az otthonunk és saját magunk tisztasága érdekében. Ezek helyett használjuk inkább nagyanyáink praktikáit: egyszerű és természetes anyagokat. Ne feledjük, ezek a módszerek még mai napig hatékonyak!

Tovább

Hogyan lehet finom kenyeret sütni otthoni körülmények között? Czuk Dóra, aki lelkes, ám átlagos tapasztalatú háziasszony, megpróbálta kideríteni és egy igazi profitól megtanulni, melyek a jó vekni készítésének fortélyai.

Tovább
1/3
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Miért aggódsz a legjobban mosás közben?
elkopnak
kifakulnak
összefogják egymást
elnyúlnak, összemennek
foltosak maradnak
Szavazok
Partnereink