1/2

Ettél már babpörköltet? Nem? Pedig ez a Magyarországon furcsának tűnő étel a szegény országokban alapvető élelmiszernek számít, mert viszonylag könnyen megtermelhető és elkészíthető.

Tovább

Fizessen otthon, gyorsan, kényelmesen, biztonságosan!

Tovább

Nézzük, van-e olyan sütemény, amelyért érdemes közértbe menni ahelyett, hogy mi magunk állnánk neki a készítésnek. Hat tesztelőnk ezúttal mélyhűtött édességeket kóstolt anélkül, hogy tudta volna, melyik gyártó melyik termékét eszi.

Tovább

A szívünk legmélyén mindannyian zseniális lakberendezők vagyunk, nemtől, kortól, beállítottságtól függetlenül. Nap, mint nap - akár észrevétlenül is – alakítjuk, építjük környezetünket azért, hogy kényelmesebben, kellemesebben, egészségesebben élhessük életünket.

Tovább
Nem csak a gyerekek kedvence, de azok is szeretik a pelyheket, akiknek nincs sok idejük az evésre a reggeli rohanásban. Ez tipikusan a legkisebb energiaráfordítással a legjobb eredményt elérni kívánók csemegéje, mert gyors, finom, és attól függően, hogy mivel kombináljuk - joghurt, gyümölcs, túró, magvak - megunhatatlanul változatos is egyben. Erre rájöttek már a gyártók is, így a legkülönbözőbb formájú és ízesítésű, színes-szagos termékekkel próbálnak meggyőzni minket. De nem árt óvatosnak lenni, és elolvasni az összetevők rovatot, hogy ne íz fokozókat és színezékeket, hanem fontos...
Tovább
Graczka Sylvia

Az élelmiszeripar nagymesterei minden érzékszervünket ostrom alá veszik, amikor egy fogyasztásra szánt termék márkanevéről, csomagolásáról döntenek, mi több, a „kedvünkért” manipulálják annak összetételét, állagát, ízét és szagát.

Tovább

A „food miles” elméletét, azaz azt, hogy egy adott élelmiszer milyen hosszú utat tesz meg, amíg eljut a fogyasztóhoz, először 1990-ben ismertették a széles nyilvánossággal Angliában.

Tovább

Az isteni házi fagylaltokhoz fagyigépre van szükség. Ezért kipróbáltunk hármat, hogy megtudjuk, melyiket érdemes megvenni. Szigorúan bíráltunk, de jó hírünk van: mindegyik átment a vizsgán.  

Tovább

A grillezett ételek sikere nem az elkészítésükhöz használt kütyükön, hanem az alapanyagok minőségén, a jó recepteken és a korrekt technikán múlik. Persze azt nem árt tudni, ha már kiadjuk a pénz valamilyen futurisztikus műtárgyra, milyen szempontok alapján válasszunk.

Tovább

Mikor máskor igyunk magunk készítette friss gyümölcs- és zöldségleveket, ha nem tavasszal és nyáron? De vajon melyik gyümölcscentrifuga mit tud, és mennyiért? 3 kg almát etettünk meg a gépekkel, hogy kiderítsük.

Tovább
1/2
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink