1/2

Ausztria kerékpárútjain nemcsak a természet szépségét fedezhetjük fel saját ritmusunkban, hanem elmerülhetünk az európai történelemben is.

Tovább
Őszi vagy tavaszi utazáshoz elképzelni sem tudunk jobb helyszínt ennél a sok színű, paradicsomi helyszínnél. Ha mindig is vágytak csodás, tiszta vízű partszakaszokra, kiváncsiak, hogyan szüretelik a sót és nem ettek még egy jót tengerparti kikőtőben, akkor irány Málta. Szerencsére két társaság is gyakran indít járatokat, választhatunk az Air Malta és a Wizzair útjai közül is.
Utazás előtt, mindenképpen tájékozódjunk a rengeteg lehetőségről a Visit Málta...
Tovább

Hangulatos karácsonyi melódiák, magával ragadó gospelénekek és nemzetközi adventi kórusok: Bécs varázslatos dallamokkal készül a karácsonyra.

Tovább

Hangoljunk az ünnepekre egy ausztriai utazással és fedezzük fel a hangulatos adventi vásárokat! Bemutatjuk hova érdemes menni!

Tovább

Boldog pillanatok mindenkinek „Az emberekkel történő találkozások azok, amelyek az életet élménytelivé varázsolják“, olvasható a falusi ház bejárati ajtaja mellett.

Tovább

A puha ágyból közvetlenül a sípályákra, a sífutópályákról pedig a meleg kandalló mellé: a falusi üdülés romantikus hegyi gazdaságokkal várja Ausztria legszebb régióiban. Az ismert sívidékek között található gazdaságok ideális kiindulópontok a téli aktivitásokhoz, mint a síelés, számkózás, sífutás és a hótalpas túrák.

Tovább

Naptej, szúnyogirtó, napszemüveg – mind-mind fontos kellék, ha nyaralni megy a család. Külföldi utazások alkalmával azonban ennél sokkal nagyobb biztonságra van szükségünk.

Tovább
Regős Éva

Az Alföld egyik legszebb városa nemcsak kitűnő pálinkájáról ismert. Érdemes egy hétvégét rászánni arra, hogy bejárjuk legszebb zugait!

Tovább

A vasárnapi közös ebéd a világ egyik legjobb dolga. De néha jó ennél picit több időt a tágabb családdal lenni. És hogy ne csak főzésből és takarításból álljon az egész, keress egy kedves kis szállodát, hívd el a szüleidet, és töltsetek együtt egy igazán kellemes, pihenős májusi hétvégét!

Tovább

Villány, Szekszárd, Eger, Somló, Tokaj - kihagyhatatlan borvidékek, ahová minden évben legalább egyszer el kell menni. Nézzük, hol érdemes megszállni!

Tovább
1/2
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink