1/4

Idén is érdemes lesz a pünkösdi hétvégén a Millenárisra zarándokolnia a minőségi gasztronómia szerelmeseinek, ahol az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 17-20. között mutatja be Magyarország top éttermeit, legjobb cukrászdáit, borászatait, a hazai gasztronómia aktuális finomságait, és ízelítőt ad a nemzetközi csúcsgasztronómia világából is.

Tovább
Ez az a hely, ahol a fontos dolgok történnek… Az első, félálomban főzött, napindító kávé. Az első szerelmes rántotta Neki. A nagy bor-sajt-szőlő beszélgetések a barátokkal, persze úgy, hogy valaki a széken ül, valaki a széken ülő ölében és valaki a mosogató melletti pultra kuporodik, hogy elférjetek – sok jó ember, kis helyen is. Aztán a nagy családi ebédek, ahol meghatva nézed, hogy a legendás csirkesült, amit csak a nagymamád tudott tökéletesen, az a te variációdban is sikert arat, és a picik is mosolyogva falják. Vagy épp ezzel szemben a hirtelen összedobott vacsorák, ahol kiderül, hogy a...
Tovább

Duplán megéri június 15-16-17-én az Arena Plazában vásárolni! Minden MasterCard ® és Maestro® bankkártyás vásárlással most kivételesen szuper kedvezmények várnak, plusz te lehetsz az egyik szerencsés, aki SZIGET napijegyet vagy bérletet nyerhet!

Tovább

Sokunk mindennapjaihoz hozzátartozik (pár) csésze kávé. Legyen ez finom és minőségi, hiszen nem csak a brit tudósok szerint van kihatással közérzetünkre - ennyi jó kell nekünk! S hogy kapcsolódik a kávéhoz a kreativitás, a minőség iránti szenvedély, a tudás és a művészet – ráadásul úgy, hogy mindez egy magyar származású családi vállalkozás keretében valósulhatott meg?  Különleges kávéélmények a köbön!

Tovább

Budapest, 2015. február 2. – A MasterCard és a We Love Budapest a közelgő Valentin-nap alkalmából két hetes játékot hirdetett meg, melyben ismét kiemelt szerepet kap az egyérintéses fizetés. A február 2-án kezdődő akció fődíja egy álomrandi, de a legkreatívabb versenyzőket minden nap egyedi nyereményekkel is megjutalmazzák.

Tovább

Aki november 7-én, péntek este Szekszárdra látogat, nemcsak egy kellemes, borral bélelt estét tölthet el a Bartina u. 12/A. sz. alatti Ízlelő Étteremben, hanem az a tudat is simogathatja a lelkét, hogy a kellemes boros-gasztronómiai program közben segít azokon, akik nagyon rászorulnak – bár ezt sosem „verik nagydobra”. Ugyanis az Ízlelő Családbarát Étterem Magyarország egyetlen olyan vendéglátóegysége, ahol mind a vendégtérben, mind a konyhán sérültek dolgoznak. 

Tovább

Itt az ősz és a mozik egyre szuperebb filmekkel várnank minket. A séf című filmet minden gasztronómia kedvelőnek jó szívvel ajánljuk, ha kellemes kikapcsolódásra vágyik. Játékunkban most 5 pár belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére.

Tovább

Kulináris randevú 2013. szeptember 8-án, Noszvajon

12 étterem, 12 világnézet, 12 kreatív séf, egy küldetés:

stílusos vidéki vendéglátás!

Tovább

Idén gasztrovásárral indítja a karácsonyi szezont a Wamp!  A kézműves gasztronómiai vásáron olyan kézművesek és kereskedők árulják gasztro termékeiket, akik nem csak a minőségre és az egyediségre helyezik a hangsúlyt, hanem fontosnak tartják, hogy termékeik arculata és ötletessége is felkeltse a vásárlók érdeklődését.

Tovább

Tavaly, 2010 novemberében az elektronikus zenét járta körbe a Müpa őszi tematikus fesztiválja, melynek nyomán idén is koncertsorozat szerepel a programban. Négy estén hat produkció mutatja meg a közönségnek, hogy milyen távoli(nak gondolt) stílusokat fog össze a közös inspiráció, a népzenei indíttatás, a világzenei hatás.

Tovább
1/4
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink