Úgy tűnik, a társadalmunk mindent fordított szemüvegen keresztül lát. Istenként nézünk fel azokra, akik óriási nyomás alatt állnak, és fokozott stressz esetén sem roppannak össze.

Tovább

Csendesedj el,  engedd meg magadnak, hogy egy kicsit csak úgy legyél!

Tovább

Szinte minden nap szakíts időt a következő játékra, amely az „időkapszula” nevet viseli. Arra szolgál, hogy lerombold azt a megdönthetetlennek tűnő tévképzetet, hogy amin felhúzod magad, az bizony véresen komoly.

Tovább

Lelki békénk elsősorban attól függ, mennyire tudunk a jelenben élni. Függetlenül attól, mi történt tegnap vagy tavaly, és mi fog történni holnap vagy holnapután, a jelen az a pillanat, amiben élsz – mindig!

Tovább

Amennyiben harmonikusabb életre vágysz, először is tudatosítsd magadban, hogy a negatív és bizonytalan gondolatok nagyon hamar ki tudnak csúszni az irányításod alól.

Tovább

Kevés az olyan maximalista, aki jóban van önmagával. A tökéletességre való törekvés és a belső béke iránti igény kizárja egymást. Ha csak feketén-fehéren látjuk a dolgokat, és nem elégszünk meg azzal, amink van, biztos kudarcra vagyunk ítélve.

Tovább

A módszer tulajdonképpen így foglalható össze: „Ne csinálj a bolhából elefántot.”

Tovább

Ha jártál már külföldön, vagy láttál útifilmeket, tudod, mekkora különbségek lehetnek egyes kultúrák között. A párhuzamos valóságok elve szerint ez a különbség az egyének között is megfigyelhető.

Tovább

Ha meg akarsz jegyezni valamit, vagy egy jó ötletre vársz, ez a neked való módszer. Segítségével könnyedén, mégis hatékonyan tudod kihasználni agyi kapacitásodat, anélkül, hogy eluralkodna rajtad a feszültség. Hátratenni azt jelenti, hogy a tudatalattidra bízod egy probléma megoldását, miközben te egészen mással foglalkozol.

Tovább

Ez a módszer kissé bizarrnak tűnhet, de segít ráébrednünk, mi az, ami igazán fontos az életben.

Tovább
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink