1/5

Játssz velünk, és nyerj mesés, kétszemélyes hosszú hétvégét a Lifestyle Hotel Mátrába!

Tovább

Koronás Cukor márka idén 20. születésnapját ünnepli. Húsvétra egy közös nyereményjátékot szerveztünk!

Tovább

Március elején már javában böngészhetünk a húsvéti receptek között akár az interneten, akár a gasztronómiai magazinokban. A választék rendkívül széles, ami gyakran megnehezíti az ünnepi menü összeállítását. Sokan ragaszkodnak a megszokott ételekhez, hagyományt teremtve az ünnepi asztalon, mások pedig kísérleteznek, válogatnak a receptek között.

Tovább

A Konyhakiállításon mindenki megtalálhatja, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye. A kiállítás 2016. március 4-5-6-án várja az érdeklődőket a Budapest Sportarénában. 

Tovább

Gondoltad volna, hogy a Magyarországon készült Hajdú sajtokat 5 kontinens több mint 30 országában kedvelik? Pedig határainktól több ezer kilométerre is gyakran roskadoznak az áruházi polcok ezektől a finomságoktól.

Tovább

Cipruson és a világban hallouminak hívják, mi az egyszerűség kedvéért grill sajtnak nevezzük… Tudtad, hogy van egy sajtunk, mely aranyérmet szerzett az ausztriai sajtolimpián?

Tovább

Játssz velünk, és nyerj mesés, kétszemélyes hosszú hétvégét a Lifestyle Hotel Mátrába!

Tovább
1/5
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink