Stahl Judit

A szülés után jó 10 kg plusz maradt rajtam. A fele különösebb odafigyelés nélkül 1 év alatt elköszönt, de a másik fele ragaszkodó típus volt.

Tovább

Mikor máskor igyunk magunk készítette friss gyümölcs- és zöldségleveket, ha nem fogyókúra idején? De vajon melyik gyümölcscentrifuga mit tud, és mennyiért? 3 kg almát etettünk meg a gépekkel, hogy kiderítsük.

Tovább

Rutinos diétázók tudják: nagyon nehéz úgy fogyókúrázni, hogy minden napra magunknak kell kitalálni, mi az, és mennyi az, amit megehetünk. 

Tovább

Fogyasztó-tabletták, teák, italok, porok és tapaszok – óriási a kínálat a karcsúságot ígérő csodaszerek között. És bár legtöbbjük hatása nem bizonyított – csodaszer nincs, hiszen az elhízás egyre komolyabb népegészségi probléma hazánkban is –, sokan esküsznek erre-arra. Utánanéztünk, melyik szerről mit érdemes tudni.

Tovább

Másképp főzünk, amikor diétázunk. Praktikus és hasznos eszközökkel nemcsak a kalóriákon spórolhatunk, de még örömtelibb lehet a főzés is. Összeállításunkban három konyhai eszközt mutatunk be.

Tovább

Egészségesen étkezni tényleg csupa önsanyargatás? Dehogy! Sőt, a nassolásról sem kell feltétlenül lemondani annak, aki vigyáz a vonalaira. Közértek polcain kerestünk olyan termékeket, amelyek nem hizlalnak, mégis finomak.

Tovább

A tudósok jelenleg úgy vannak a fogyás kérdéskörével, mint a mesében a vakok az elefánttal. 

Tovább

Igaz, hogy a diétázás állandó lemondást jelent? Nem feltétlenül. Sőt, vannak olyan ételek, amelyek egyenesen leolvasztják rólunk a kilókat.

Tovább
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink