2/28
Szinte bármilyen zöldségből készíthető pesztó. Ezzel a módszerrel hihetetlen mennyiségű zöldséget lehet egészséges tésztaköretté alakítani.
Tovább
A zöldségeket pürésítve lehet a legegyszerűbben belecsempészni a gyerekek étrendjébe. Szinte bármelyik nyers, párolt vagy sült zöldség remekül társítható a nokedlitésztával. Íme egy ínycsiklandó, gyerekbarát, spenótos galuska.
Tovább
Indokolatlanul háttérbe szorított húsfajta a vaddisznó. Pedig magas fehérje-, vitamin- és ásványianyag tartalma, alacsony zsírtartalma miatt sokkal egészségesebb, mint háziasított rokona. Most egy finom brassóit készítünk belőle.
Tovább
Ezzel az étellel megmutatjuk, hogyan lehet a gyerekek körében nem túl közkedvelt fagyasztott zöldségkeveréket szerethető formában tálalni.
Tovább
A karfiol darálva és sütve mintha másik étellé válna, a nyersen vagy főzve sokak által nem szeretett szaga szinte teljesen eltűnik. Ráadásul ezzel a technikával mennyiségben is rengeteget lehet bevinni a szervezetbe ebből a vitaminokban bővelkedő zöldségből. 2 ember simán meg tud enni egy egész fejnyit is. Mutatjuk, hogyan.
Tovább
A Mac and Cheese az Egyesült Államok gyermekeinek No.1. kedvence, csak az a gond vele, hogy tele van zsírral és szénhidráttal. Mi most hasonló ételt készítünk, azonban jóval egészségesebb formában.
Tovább
Remek maradékfaló étel. Ha megmarad egy kevés a déli paprikás csirkéből, de nincs kedvünk vacsorára is azt enni, ezzel a módszerrel egy egészen új fogást lehet varázsolni belőle.
Tovább
Stahl Judit
Egy tartalmas, házias étel, méghozzá a legegyszerűbb hozzávalókkal. A végeredmény után azonban garantáltan mindenki megnyalja mind a tíz ujját.
Tovább
Egy végtelenül egyszerű, de nagyszerű étel. Bár rizottónak nevezzük, rizs helyett gerslivel, azaz árpagyönggyel készül.
Tovább
Mitől más a csehek gombóca, mint a miénk? Először is, ők a gombócok tésztájába burgonya helyett túrót tesznek. Morzsa helyett pedig olvasztott vajjal locsolják, és darabos túróval hintik meg. Turistáknak és édes szájúaknak dukál hozzá még alapos porcukros szórás is.
Tovább
2/28
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink