Az élet mostantól édesebb Bonduelle kukoricával

(x)

Köztudott, hogy a magyar kukoricának nem akad párja. Tény az is, hogy a Bonduelle magyarországi konzervtermékeihez kizárólag kiváló minőségű, válogatott magyar zöldségeket használ fel, ezzel egyedülálló és kategóriateremtő a magyar piacon. A megszokott Bonduelle minőségű GOLD finom, ropogós, kifejezetten édes fajtájú kukorica, mely jellegzetes édes ízét csakis a kukoricában rejlő természetes cukortartalomnak köszönheti.

A Bonduelle GOLD kukoricát fogyaszthatjuk akár önmagában, vagy köretnek, salátaalapnak is. A klasszikus, 340 grammos kiszerelés ideális főzéshez, ha pedig nagy vendégsereg érkezik hozzánk, az egész csapat örömét lelheti a legnagyobb kiszerelésben, a 670 grammos Családi adagban! A legkisebb, 170g-os kiszerelés pont egy adagnyi, így ha netalántán két főétkezés között megéheznénk egy könnyű uzsonnára, gyorsan csillapítja éhségünket, feltölt energiával, és még finom is. Természetes édességének köszönhetően pedig fogyaszthatjuk a nap bármely szakaszában. A palettán szintén 170g-os BIO GOLD termékre is bukkanhatunk, amelyet csakis a legszigorúbban ellenőrzött biogazdálkodásokból származó kukoricából csomagoltak.

Válaszd bármelyik Bonduelle GOLD kiszerelést, attól függően, hogy te hogyan szereted fogyasztani és milyen alkalomról van szó, garantáltan nem fogsz csalódni, ugyanis mindegyik kiszerelésben ugyanaz a válogatott, édes és ropogós kukorica található, mely hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül készül! Hogy bárhol, bármikor élvezhesd az utánozhatatlan ízét, a csomagolást egyszerű nyitási megoldással látták el, így két ujjal felpattinthatod, s azonnal fogyaszthatod is. Ezt a természetesen édes kukoricát gyermekeink is szeretni fogják és mivel sem hozzáadott cukrot, sem pedig tartósítószert nem tartalmaz, így a legnagyobb nyugalommal adhatjuk nekik.

Hozzászólások
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink