1/3

Köztudott, hogy a magyar kukoricának nem akad párja. Tény az is, hogy a Bonduelle magyarországi konzervtermékeihez kizárólag kiváló minőségű, válogatott magyar zöldségeket használ fel, ezzel egyedülálló és kategóriateremtő a magyar piacon. A megszokott Bonduelle minőségű GOLD finom, ropogós, kifejezetten édes fajtájú kukorica, mely jellegzetes édes ízét csakis a kukoricában rejlő természetes cukortartalomnak köszönheti.

Tovább
Karsza Andrea

A nagymama főztjét gazdag levesek, laktató főételek és mennyei édességek jellemzik. Mindez igaz a következő menüre is.

Tovább
Feigl Enikő

Minden dolgozó háziasszony kedveli a gazdaságos ételeket, amelyekkel hétköznap esténként, kevés hozzávalóból, gyorsan jól tudja lakatni az egész családot. A recept-összeállításban szereplő fogások pont ilyenek, na meg persze finomak!

Tovább
Karsza Andrea

A konyhában tett első kísérletek nem mindig végződnek sikeresen. Szerencsére azonban vannak olyan, egyszerűen elkészíthető fogások, amelyekhez egy kezdő szakács is bátran hozzáláthat.

Tovább

A közelgő Valentin nap alkalmából készült ez a recept-összeállítás, amely két, az alkalomhoz illő, elegáns menüt tartalmaz. Persze nem csak Bálint napon, de évfordulókon vagy más kiemelt alkalmakkor is megörvendeztethetjük magunkat és szeretteinket ezekkel a fenséges fogásokkal.

Tovább

Ha kapnál egy üveg pácolt citromot, mit kezdenél vele? Tippek, receptek, cukrozott narancshéjra és a házi Bloody Mary felhasználására is.

Tovább

A leleményes háziasszony még kőből is tud levest főzni, hát még, ha van otthon egy kevés liszt, tojás, cukor és vaj! Nem sokkal több kell az összeállításban szereplő édességek elkészítéséhez sem.

Tovább
Karsza Andrea

Ha vérbeli ázsiai ebédre vágysz, felejtsd el a kínai büfét! Helyette próbáld ki különleges háromfogásos menüsorunkat!

Tovább

Amit a legtöbben eszünk, ha gyorsan akarunk étkezni, az a szendvics. Egy, kettő, három szelet kenyér megkenve vajjal, rajta felvágott, sajt, paprika. Azonban, tudod, hogy mit is eszel pontosan, minek a vajkrémbe xantán-gumi, és a kockasajtba E330 savanyúságot szabályozó anyag? Ha tudatosabban szeretnél táplálkozni, ne csak a meleg fogások elkészítésére fordíts energiát, hanem a gyors, hideg vacsoráid alapanyagainak előállítására is. Ez a recept-összeállítás ebben lehet a segítségedre.

Tovább
Lakatos Diána
A diabetikus étrend összeállítása és betartása nagy odafigyelést, önfegyelmet és kitartást igényel. Azonban a főbb ellenségek, azaz a cukor és a liszt mellőzésével is alkothatunk tartalmas és finom fogásokat. Ezeknek a recepteknek a legfőbb erénye, hogy bővelkednek a fogyni vágyóknak ajánlott élelmiszerekben, úgymint brokkoli, spenót, tökfélék, csirkemell filé, káposzta, hal, 1,5 %-os zsírtartalmú tej és zabpehely. Továbbá azon kívül, hogy extra egészséges elkészítési módjuk van, mind egytől egyig rendkívül ízletes, így a család többi tagja is szívesen fogyasztja...
Tovább
1/3
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink