Ahogy az izmaink, úgy az agyunk is egyre tunyul, ha nem használjuk és nem eddzük. Lássuk, mit tehetünk!

Tovább

Vujity Tvrtko a TV2 egyik legnépszerűbb riportere: legendás, gyakran sokkoló erejű tudósításai nézők millióit szögezték a képernyő elé. Rengeteget dolgozik: reggeli műsort vezet, szerkeszti és vezeti a Napló vasárnapi adásait, könyvet ír. Lássuk, a sok munka mellett van-e ideje arra, hogy egészségesen étkezzen?

Tovább

Napozó kisokos, hogy biztosan megóvd a bőrödet a káros sugaraktól. Sokan azt gondolják, hogy a fényvédelemről csak a strandon kell gondoskodni. Az igazság ezzel szemben az, hogy a hétköznapokban is ugyanúgy. Szerencsére a hidratáló krémtől kezdve az alapozón át a bronzosító púderig, szinte minden kozmetikai terméknek létezik már UV filterrel ellátott verziója is.

Tovább

A természetesség életünk meghatározó eleme, amire nem csak külsőleg, de belsőleg is
ügyelnünk kell. Egyre többen figyelünk rá, hogy pamutból készült ruhákat és természetes összetételű kozmetikumokat vásároljunk. Azonban az sem mindegy, hogy milyen alapanyagokból készült ételeket fogyasztunk, hiszen ez alapvetően  befolyásolja testünk egészséges működését, ezáltal azt is, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.

Tovább

Az egészséges életmód különféle téziseivel naponta találkozunk. Mindenkinek megvan a maga módszere, gyógyszere – kapszulák, növények, tiltott és támogatott élelmiszerek, így eszem, úgy mozgok, amúgy élek. Az egészséges alvás mégis mostohagyerek.

Tovább

Nem tudunk aludni? Tartsunk önvizsgálatot: mennyi alvásra van szükségünk? Mindent úgy teszünk-e, ahogy optimális? Nézzünk magunkba, szokásainkba – és hálószobánkba –, megfelel-e minden a szükséges pozitív követelményeknek?

Tovább

Sokan azt hiszik, ha néha felébrednek éjszaka és fáradtabban ébrednek, akkor már alvászavaruk van. Ezért nehéz megválaszolni a kérdést, vajon mikor beszélhetünk alvászavarról?

Tovább
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink