Mire az új weboldal?

Az elmúlt 7 évben a Stahl konyhája tv-műsorral, a hajdani Nők lapja cikkekkel, a szakácskönyveimmel, aztán később a Stahl magazinnal hatalmas mennyiségű recept és egyéb tartalom gyűlt össze. Ezt az új stahl.hu-t legelső sorban is úgy akartuk alakítani, hogy hosszú évekre a központja lehessen mindennek. A forma már kész, és még ez sem tökéletes. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg recept, cikk, ötlet és video vár még feltöltésre pusztán a meglévőek közül, az ezután születőkről már nem is beszélve.

Szóval mindenkinek elnézését kérem, aki egyelőre nem talál valamit, ami a régi odalon fent volt. Igyekszünk, de pusztán a több mint 600 recept átköltöztetése sokszáz órás munka. Ennek az új stahl.hu-nak az első hónapokban tehát az lesz a dolga, hogy minél több régi holmit minél egyszerűbben, szebben, praktikusabban hozzáférhetővé tegyen.

De a nagy terv persze nem ennyi csupán. Azon fogunk dolgozni, hogy minél több új, érdekes, hasznos vagy épp szórakoztató olvasni-, nézni vagy épp főznivaló gazdagítsa az oldalt. Szeretném, ha véleményüket, ötleteiket, kritikájukat megosztanánk velük.  Akár itt, hozzászólásban, akár a címre írt e-mailben. Előre is elnézésüket kérem, ha úgy tűnik, nem reagálunk. Ígérem, mindent elolvasunk és ha lehet, meg is fogadunk, de személyes válaszokra biztosan nem lesz mindig időnk.

Nagyon sok mindenkinek tartozom köszönettel, és mikor lenne alkalmasabb ezt megtenni, mint most, amikor elindult az oldal? Szóval, teljesen véletlenszerű sorrendben: Liza, Anita, Enikő, Ildikó, Aurél, Zsuzsa, Csilla, Fanni, Edit, Gábor, Csaba, Erik, és még sokan mások, akivel személyesen nem is találkoztam: köszönöm!:)

Hozzászólások
kormoczi
2011-10-20 15:02:20
Kedves Judit!
Köszönöm szépen a gyors választ.Igen erre az édességre gondoltam!Üdvözlettel Nóra
Admin
2011-10-20 14:10:06
Kedves Nóra,

nagy valószínűséggel az Alfajores, argentín teasütemény receptjére vagy kiváncsi. Az alábbi útvonalon megtalálod a keksz elkészítésének a leírását: http://stahl.hu/hu/recept/desszert/Alfajores
kormoczi
2011-10-20 13:29:28
Kedves Judit!

Egy édesség receptjét keresgetem ,de nem sikerül meglelnem.A TV műsorában láttam egy sűrített cukorból készített karamellás linzer szerű keksz kókuszreszelékbe forgatva.Segítségét kérném az édesség nevéban és receptjében !!!!
Köszönette Nóra
Admin
2011-10-20 09:43:38
Kedves Demeva,

egyértelműen csalásról van szó. Azt tudom javasolni, hogy azonnal tegyetek feljelentést a rendőrségen. Köszönöm az információt.
Demeva
2011-10-19 15:05:53
Kedves Judit!
Érdeklődni szeretnék, hogy folyik-e valamilyen országos akció a Stahl-konyhája szervezésében, melynek során Kozmo-diszkből, lábasból és késkészletből álló csomagot adnak el?
A szüleimből (72 és 83 évesek) potom 40.000,-Ft-ot gyűrtek ki ma ezzel azzal a jelszóval, hogy a Stahl konyhájának akciója. A honlapon nem látok semmi hasonló infót. Az árut ugyan még nem láttam, csak sejtem ...
Admin
2011-10-03 19:53:45
Kedves hozzászóló Délvidékről,

A TV2 műsorszórására sajnos a Stahl konyhája produkciónak semmiféle ráhatása sincs. Ami a másik észrevételét illeti, jelenleg az ismétlések mennek a TV-ben, nincs olyan, hogy szeptemberi adás. Az oldalunkon szereplő receptek azzal a dátummal láthatóak a TV receptek között, amivel először kerültek adásba. Új adások októbertől lesznek.
hma6hunyadi
2011-09-26 11:12:44
Kedves Judit,
Nagyon szeretjük nézni az ön műsorát, de sohasem abban az időpontban van amelyet a TV újság említ. Ezen jó volna változtatni, például ha 9 óra 20-kor van akkor ne legyen 8 óra 15-kor vagy 11 óra 35-kor... Tudom minden csatornának van saját ún. műsorrácsa, de akkor ahhoz tartania is kell magát ! Ha valamilyen francia vagy más nyelvű csatorna műsorát nézem ugyanaz a dolog évek óta ugyanabban az időben van közvetítve, nem előbb és nem utóbb, mint ahogy be lett jelentve.
2/ A legutolsó recept a honoldalukon augusztus elejéről való mi pedig már október küszöbén vagyunk. Az FTP-vel való felküldés nem nagy dolog én is saját honoldalamra így küldöm a szakfranciatankönyveimbe (www.6hunyadi-fle.org/HMA/) az anyagot. Mi a gond akkor ?
Tisztelettel, hű olvasója és nézője Délvidékről
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink