Itt az ősz, itt a nátha-szezon. Lehet bármi jó abban, ha kapar az ember torka? Talán igen.

Tovább

Mit eszik az ember, ha hullafáradtan hazaér, semmi kedve főzni, de éhes? Minden az alapanyagokon múlik: ha azok finomak, a probléma megoldható.

Íme, a kedvenc vacsorám, ami 5 perces és túlzás nélkül mennyei. Persze attól ilyen jó, hogy kevés hozzávalóból áll, azok viszont mind kiváló minőségűek.

Tovább

"Hanna iskolás lett. A lányom sulis. Hannuli hétfőtől egy elsős osztály lakója." Ízlelgetem a szavakat, ahogy írom a számára és számomra egyaránt szokatlan valóságot.

Tovább

Hétvégén lekvárt főztem, konkrétan mandulás málnalekvárt és vaníliás baracklekvárt. De nem ez a lényeg. Hanem az, miként lehet egyszerűen lekvárt főzni bármilyen gyümölcsből.

Tovább

Vettem is, kaptam is tegnapelőtt meggyet. Reggel a Fény utcai piacról cipeltem haza, este pedig a nagybátyám adott a saját, balatonalmádi terméséből.

Tovább
Stahl Judit

Én bizony benyaltam. Elnézést a szóért, de ez az igazság. Történt ugyanis, hogy meghívtak az Országos Fagylaltverseny zsűrijébe, és képtelen voltam ellenállni: 80 fagyi, amit mind meg kell kóstolni! nagyszerű munka! megyek, jövök, ott leszek! Botor módon elhittem, hogy ez az esemény remek lehetőség, tekintve mértéktelen édesszájúságomat, fagylaltimádatomat és cukrász szakképesítésemet.

Tovább

Az elmúlt 7 évben a Stahl konyhája tv-műsorral, a hajdani Nők lapja cikkekkel, a szakácskönyveimmel, aztán később a Stahl magazinnal hatalmas mennyiségű recept és egyéb tartalom gyűlt össze. Ezt az új stahl.hu-t legelső sorban is úgy akartuk alakítani, hogy hosszú évekre a központja lehessen mindennek. A forma már kész, és még ez sem tökéletes. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg recept, cikk, ötlet és video vár még feltöltésre pusztán a meglévőek közül, az ezután születőkről már nem is beszélve.

Tovább
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink