Vargha Zsuzsa

Ahogy növekszik a pocakunk, úgy válik sok minden egyre nehezebbé. A terhesség közepétől egyre több problémát okozhat a nyugodt éjszakai alvás is.

Tovább

A legtöbb kismamát a boldog babavárás hetei alatt is kínozza a gondolat: milyen lett az alakja, mennyi pluszkilót szedett magára, és hogyan lesz majd újra a régi a kisbaba megszületése után.

Tovább

A várandósság során rengeteg változás megy végbe a testünkben. Nem kell megijedni, de jobb, ha előre tudjuk, mire számíthatunk. Lesz néhány dolog, amelyekkel kapcsolatban körültekintőbben kell majd eljárnunk.

Tovább

A striák kialakulásához sok minden vezethet: hirtelen hízás, fogyás és növekedés. Ettől függetlenül mindig ugyanúgy kell eljárnunk, ha eltüntetni vagy épp megelőzni akarjuk őket. Úgyhogy hölgyeim, krémezésre fel!

Tovább
Vargha Zsuzsa

A kiegyensúlyozott, boldog kismama számíthat rá, hogy babája is nyugodt, békés pici lesz. A kényeztetést már jobb, ha a terhesség ideje alatt elkezdjük – és nem mással, mint saját magunkkal!

Tovább

Ahogyan a legtöbb dolog az életben, a terhesség is előkészületeket érdemel. Attól kezdve, hogy eldöntöttük partnerünkkel, gyermeket vállalunk, érdemes még várni egy-két hónapot, hogy a testünk is felkészülhessen az elhatározásra.

Tovább
Vargha Zsuzsa

Az ínyre komoly hatással vannak a terhesség alatti hormonális változások. Hogyan óvhatjuk meg kismama-mosolyunkat? Tévhitek, tények és tippek – górcső alatt a fogsor.

Tovább
Vargha Zsuzsa

Bár vélhetően nem ebben az időszakban tervezzük a szupermaratont lefutni, és nem mi leszünk a konditerem bajnokai, sportolni pocakkal sem árt.

Tovább
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink