Nyerje meg gyermeke Húsvéti ajándékát a Provida Játékbolttól!

A húsvéti nyuszi már jár-kel és figyeli, hogy minek örülnének a gyerekek! Az együtt eltöltött ínycsiklandó étkezések után, ahol a sonka, kalács, torma és a finom sütik is sorra kerültek már, jöhet a közös játék!

A Provida Játékbolt és webshop széles kínálatában mindenki megtalálja azt, amire vágyik!

Az AladinE kreatív termékcsalád nyomdái, színezői, filctollai, gyurmái már 2 éves kortól sikerélményt nyújtanak a kis és nagy művészeknek egyaránt.

A francia Vilac gyártó faalapú játékai az apróságoktól a nagy meglepetésekig színes, egyedi játékokkal bűvöl el mindenkit a kisbabáktól az iskolásokig.

A Les Louets Libres gyártói, manufaktúrában, kézi készítésű, környezettudatos termékeikkel új értelmet, és új élményt adnak az olyan hagyományos játékoknak, mint a kő-papír-olló vagy a petanque.

Aki a színes és minőségi formavilágot keresi, az a Lilliputiens kis csodái között biztosan megtalálja kedvencét, akit pedig művészi látványvilág kápráztat el, az a Mon Peti Art világhírű tervezőinek, klasszikustól eltérő formavilágú és stílusú játékait kínálja a Provida

A játékosok között egy 10. 000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki, mely felhasználható az Allee Bevásárlóközpontban lévő Provida Játékboltban, vagy a www.providajatek.hu oldalon.

Célunk, hogy  mi valóban igényes, biztonságos, szórakoztató és fejlesztő eszközöket kínáljunk a szabadidő hasznos eltöltéséhez. A PROVIDA termékeit szakemberek: pedagógusok, fejlesztő pedagógusok, pszichológusok iránymutatásai alapján határozzuk meg. Játékainkat csak a legigényesebb márkák közül választjuk, melyek régóta bizonyítottan megfelelnek a magas elvárásoknak.

Hozzászólások
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink