Gyerekeknek, és örök gyerekeknek

(x)

Tegye fel a kezét, aki soha nem állt még tanácstalanul a konyhában lázasan gondolkozva azon, hogy mi legyen az ebéd, vagy a vacsora. A munka, a háztartás, vagy az egyéb elfoglaltságok mellett gyakran nem jut elég idő a főzésre, de a család már éhes,és mi lázasan kutatunk az agyunkban valami ötlet után, mit is tegyünk az asztalra, ami gyorsan elkészíthető, egészséges, mindenki szereti, kicsik és nagyok egyaránt. Ismerős dilemma, ugye?

Mi megtaláltuk a megoldást! Tartson mindig a fagyasztószekrényében Valdor panírozott termékeket, melyek mindegyike készresütött, így akár olaj nélkül, sütőben, grillsütőben, vagy mikrohullámú sütőben is néhány perc alatt elkészíthető. Egy gyors salátával, vagy egyéb körettel pillanatok alatt ízletes ebédet, vagy vacsorát varázsolhat az asztalra,így több idő jut a családra, a gyerekekre, vagy akár saját magára, pihenésre, szórakozásra.

A Valdor termékek közül is különös figyelmet érdemel most a két legújabb finomság, a Valdor Star Wars Csirkemell minifillé, és a Valdor Star Wars Csirke nuggets. Mindkettő csirkemellfilé felhasználásával készül, így nem csak ízletesek, de egészségesek is.  És hogy mire is utaltunk a címben, a gyerekek és az örök gyerekek megszólításával? Nem, nem csak arra, hogy a termékek csomagolásával a Star Wars filmekből jól ismert Yoda, C-3PO és R2-D2 beköltözik a konyhánkba, ennél sokkal többről van szó. Vásároljon 2016. május 26 – június 01. között bármely Spar áruházban Valdor Star Wars panírozott terméket,kukkantson bele a csomagolásba, és garantáltan talál benne egy Star Wars figura nyomdát. Ez már önmagában egyedülálló, hiszen Magyarországon csak a Valdor termékek vásárlásával juthat hozzá ezekhez a limitált szériás nyomdákhoz.Ám ez még nem minden! Ha összegyűjti mind az ötféle nyomdát, lepecsételi vele a pecsétgyűjtő kártyát (letölthető a www.hungerit.hu oldalról), akkor megnyerheti a 3 db Lego Star Wars Millenium Falcon egyikét! Ez a hatalmas Lego az egész család kedvence lesz, hiszen az 1330 darabból álló űrhajó felépítése nem egyszerű feladat, igazi csapatmunka, családi szórakozás lehet!

Ha szeretne finomat, egészségeset enni, nyerni, és egy igazán különleges Lego-val gazdagodni, akkor irány a legközelebbi SPAR, vásároljon és nyerjen a Valdor Star Wars termékekkel!

 

részletek: www.hungerit.hu


Hozzászólások
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink