2/2

Jó evő és rossz evő gyerek között nincs különbség, ha sütiről van szó. Az édességet mindegyik szereti, pláne, ha olyan finomságokkal készítjük nekik, mint a banán, a csokoládé, a dió, vagy a mandula. Érdemes őket is bevonni a sütigyártásba -még akkor is, ha tovább tart majd a művelet, és kicsit többet kell majd utána takarítani-, mert így még nagyobb öröm lesz nekik befalatozni a házi süteményeket. Íme néhány extra finom desszert tízóraira, uzsonnára, valamint néhány ötlet szülinapi gyerekzsúrra.

Tovább

Milyen az egészséges iskolai uzsonna vagy a munkahelyre magunkkal vihető ebéd? Ideális esetben négy alkotóelemből áll: szendvicsből, gyümölcsből, italból és nassolnivalóból. Magyarul roppant melós. Még akkor is, ha az ételek-italok mind előre elkészíthetőek. Tudjuk, mert kipróbáltuk. De megígérjük: aki hozzánk hasonló elszántsággal belevág, arra ínyenc és tápláló falatok várnak az unalmas rántott húsos zsemlék és töppedt büfé-almák helyett.

Tovább

Egészséges és finom, ráadásul gyorsan készen is van! Gyerekjáték a szó szoros értelmében!

Tovább

Ne higgyünk a közfelfogásnak, miszerint minden gyerek utálja a spenótot. Tapasztalatból beszélünk: nem egy olyan étel van, amelyek nemhogy szívesen megesznek, de repetát is kérnek belőle, pedig tele van ezekkel a harsogóan zöld, csupa-egészség levelekkel.

Tovább

Nem vitás: mindennap elegendő gyümölcsöt diktálni egy kisgyerekbe komoly meló. Éppen ezért muszáj néha cseleznünk, és egy kis praktikával megoldani, hogy az édesség, amit eszik, tele legyen vitaminnal és értékes tápanyagokkal.

Tovább

Melyik gyerek mondana nemet egy pizzára vagy egy jó kis spagettire? Persze ha más, kevésbé ismert olaszos ételről van szó, akkor is szívesen segédkeznek a konyhai munkában.

Tovább
2/2
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink